Aktiv365 innviet nytt kurssted

Tirsdag til torsdag denne uken fikk 80 tiendeklassinger fordelt på to overnattingssamlinger, gleden av å innvie Killingen som vårt nye kurssted for Aktiv365-elever. Blant aktivitetene denne gangen var en innføring i brettseiling av tidligere verdensmester Jorunn Horgen.

For flere bilder klikk her..

Disse samlingene var en avslutning på elevenes tid i vårt skoleprosjekt, Aktiv365, hvor målet er å drive trener- og lederutvikling med skolen og idretten som læringsarena og samtidig bidra til mer og bedre aktivitet for ungdommen. På Killingen fikk elevene et gjensyn med noen av de mest populære aktivitetene fra tidligere samlinger, men også helt nye ting som yoga, afrikansk oppvarmingsdans og nevnte brettseiling. Grilling, kveldsbad og Champions League-semifinale på storskjerm var også populære innslag.

Under oppholdet gjorde ungdommen god nytte for seg ved å rake løv og samle kvist og grein slik at stedet blir enda flottere for seinere brukere.

Elevene fikk også stifte bekjentskap med våre to nye kurslærere; Ketil Statle Husøy og Line Kyllingstad. Foruten solid idrettsbakgrunn har de begge et år som idrettsfrivillige i Sør-Afrika bak seg. Med disse på plass og med Killingen som kurssted ser vi lyst på framtiden for Aktiv365. Dersom det er skolefolk som ønsker å vite mer om prosjektet må de gjerne ta kontakt med undertegnede.

Øyvind Thorsen Prosjektleder Tlf.: 920 457 46